Over Merlijns Baard

Als je houdt van spannende avonturen, fantasierijke werelden en kleurrijke personages, kortom, als je je graag mee laat voeren door een goed verhaal, dan ben je bij Merlijns Baard op de juiste plek! Hier vind je verhaaltjes voor het slapen gaan en kinderverhalen voor alle leeftijden in verschillende genres. Van sprookjes en avonturen tot griezelige verhalen en korte verhaaltjes voor peuters en kleuters.

Over mij

Hoi! Ik ben Miriam en ik schrijf de kinderverhalen op Merlijns Baard. Ik woon in een gezellig klein dorpje in het noorden van het land, lekker tussen de bossen en weilanden 😉 Ik ben niet alleen gek op schrijven, maar ook op de Efteling, verre reizen, Fristi, dungeons & dragons, gekke pantoffels, de top 2000, olifanten en de aardbeien- en frambozenplanten in mijn moestuin.

Mijn hele leven lang ben ik al gek op verhalen, en dan vooral kinderverhalen. Ik heb talloze werelden bezocht, spannende avonturen beleefd, interessante personages ontmoet en bijzondere wezens gezien. En dat allemaal vanuit mijn luie stoel door beelden op een scherm of woorden op papier (en af en toe ook in het echt 😉 ). Zolang ik me kan herinneren bedenk en schrijf ik mijn eigen kinderverhalen. Ik hoop dat ik met Merlijns Baard mijn liefde voor verhalen kan delen en het geluk dat ik daaruit haal aan anderen door kan geven.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact met me op!

 

“Het universum bestaat uit verhalen, niet uit atomen.” – Muriel Rukeyser